У Києві чоловік хотів підірвати будинок, але поліції сказав, що замінував школу

Правоохоронці спіймали психічно нездорового чоловіка, який розповів мамі про своє бажання підірвати будинок

Невідомий подзвонив в поліцію з повідомленням про те, що він нібито заклав вибухівку в будівлі школи на вулиці Семашко. За вказаною адресою виїхали слідчо-оперативна група, рятувальники, вибухотехніки та кінолог зі службовим собакою. Про це повідомили в пресслужбі Національної поліції Києва.

Начальник Святошинського управління поліції Сергій Чернишов розповів, що під час огляду школи поліція не виявила жодних підозрілих предметів чи речовин.

"Після опитування свідків і очевидців події ми встановили особу абонента, який зробив помилковий виклик. Разом з цим, до нас надійшла інформація про те, що після цього дзвінка чоловік вдома відкрив газові конфорки та закрив вікна, після чого пішов у невідомому напрямку. При цьому він попередив матір про намір підірвати будинок""

Працівники ДСНС та газової служби знайшли будинок правопорушника на вулиці Доброхотова. Там вони відключили газ і евакуювали мешканців під'їзду. Після цього правоохоронці відшукали зловмисника, ним виявився місцевий житель, 1978 року народження, який, згідно з висновком лікарів-психіатрів, має проблеми з психічним здоров'ям.

Слідчі відкрили кримінальне провадження на затриманого за неправдиве повідомлення та незакінчений замах на знищення або пошкодження майна. Зараз готується клопотання до суду для прийняття рішення про примусове лікування.

Нагадаємо, поліційні спецпідрозділи 13 липня знешкодив банду вимагачів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися