Київ візьметься за МАФи на Севастопольській площі

Всі МАФи будуть перевірені

Сьогодні, 12 жовтня, комісія КМДА провела ревізію у Солом’янському районі Києва.

Так, були виявлені проблемні локації. Зокрема, занедбані дитячі майданчики, неприбрані відпрацьовані автошини, скупчення сміття та листя тощо.

За словами заступника голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олексія Кулеби, будуть перевірені всі тимчасові споруди на Севастопольській площі.

"Наявність дозволів на розміщення, утримання територій, переміряти площу, що займають. Ті, що не мають дозволів, – демонтувати, і ці роботи вже почали сьогодні", - сказав Кулеба.

Як писали "Коментарі", в Оболонському районі Києва прибрали з вулиць десятки пересувних об’єктів незаконної торгівлі. Про це повідомив виконуючий обов’язки директора комунального підприємства "Київблагоустрій" Микола Бойко.

За його словами, у Києві триває комплексне очищення вулиць від незаконної торгівлі. Цього тижня в Оболонському районі столичні комунальники прибрали прибрано близько 30 незаконних автомобільних кафе, мобільних кав’ярень та купав, зазначив Бойко. Керівник комунального підприємства "Київблагоустрій" додав, що тепер на черзі з перевірки законності розміщення об’єктів вуличної торгівлі Голосіївський район Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися