У Києві електричка збила чоловіка, який сидів на платформі (Фото)

У столиці на Сирці поїзд київської міської електрички збив 45-річного чоловіка

У столиці на Сирці трапилася надзвичайна подія на залізниці - поїзд київської міської електрички збив 45-річного чоловіка, який сидів на платформі і не реагував на сигнали машиніста. Про це повідомили на Telegram-каналі "Київ зараз".

Відомо, що чоловік 45 років сидів на платформі залізничного полотна з ліхтариком і не реагував на сигнали машиніста поїзда. Електричка не встигла загальмувати і збив його. Потерпілий вижив, його в несвідомому стані доставили в лікарню.

Нагадаємо, що на лівому березі української столиці через проведення планових ремонтних робіт тимчасово змінять рух деяких трамвайних маршрутів, ще ряд трамваїв зупинять рух повністю.

Відомо, що до 30 грудня 2021 року буде внесено зміни до маршрутів трамваїв під номерами 8, 22 і 29, а також закрито рух трамваїв під номерами 28Д і 33К. Причиною стали роботи по реконструкції трамвайних колій на вулиці Гната Хоткевича.

Рух трамваїв буде організовано наступним чином:

- маршрут № 8 - від станції метро "Позняки" до Дарницького тред, для зручності пасажирів маршрут перейменували в 8К;

- маршрут №22 на ділянках від заводу залізобетонних конструкцій до Дарницького тред буде називатися 22К, а від бульвару Перова до станції метро "Лісова" - 22А;

- маршрут №29 - від станції метро "Бориспільська" до Дарницького ТРЕК буде називатися 29К.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.

Джерело: https://t.me/kyiv_n/12325


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


IG

13 жовтня 2021, 10:32

А пустить 28д и 33к до Лесной религия не позволяет?Мне-то плевать,я езжу с конечной на маршрутке 555,но хорошо представляю доставленные неудобства(назовем это так) жителям Троещины!Изменить машрут 22(напомню,ездит от трц "Квадрат" на Перова) до метро можно,значит,а 28 и 33 ,которые перевозят много жителей Троещины до метро нельзя,да?Почему же принимающие решения чинуши в Пастрансе принимают их через одно небезизвестное место?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися