До Києва біля під'їзду виявили труп чоловіка (Фото)

У Деснянському районі столиці на Воскресенці виявили труп чоловіка посеред вулиці

У Деснянському районі української столиці на вулиці Курнатовського на Воскресенці виявили труп невідомого чоловіка, який лежав на тротуарі біля під'їзду житлового будинку. Про це повідомили на Telegram-каналі "Київ зараз".

Відомо, що біля будинку на вулиці Курнатовського посеред вулиці помер чоловік. Його тіло виявили місцеві жителі. На місці подій працювали правоохоронці та карета швидкої допомоги. Особу чоловіка і обставини смерті поки невідомі.

Нагадаємо, що в Голосіївському районі столиці мешканці виявили страшну знахідку - біля національного природного парку Голосіївський в лісосмузі виявили голий повішений труп людини.

Люди знайшли висить на дереві голий труп на вулиці Ягідна біля Голосіївського парку в лісі. На місці працювали медики та правоохоронці. Особа загиблого та обставини смерті поки невідомі.

У поліції Києва розкрили подробиці трагедії. П равоохранітелі відкрили кримінальне провадження за фактом загибелі чоловіка за статтею про самогубство. На даний момент поліція проводить необхідні слідчі дії, встановлюють особу загиблого чоловіка.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.

Джерело: https://t.me/kyiv_n/12316


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися