У Києві на Куренівці виявили повішений муміфікований труп

На столичній Куренівці біля озера виявили повішений муміфікований труп

У Подільському районі української столиці виявили страшну знахідку - біля однойменного озера на Куренівці знайшли муміфікований повішений труп невідомої людини. Про це з посиланням на власні джерела в правоохоронних органах повідомило видання "Обозреватель".

Повідомляється, що муміфіковане тіло, яке висіло на дереві, виявили місцеві жителі 12 жовтня. Вони викликали поліцію. Особу загиблого людини поки не встановлена. Також невідомо, скільки труп пробув у озера. Причини та обставини смерті буде встановлювати судово-медична експертиза.

Нагадаємо, що в Голосіївському районі столиці мешканці виявили страшну знахідку - біля національного природного парку Голосіївський в лісосмузі виявили голий повішений труп людини.

Люди знайшли на дереві голий труп на вулиці Ягідна біля Голосіївського парку в лісі. На місці працювали медики та правоохоронці. Особа загиблого та обставини смерті поки невідомі.

У поліції Києва розкрили подробиці трагедії. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом загибелі чоловіка за статтею про самогубство. Зараз поліція проводить необхідні слідчі дії, встановлюють особу загиблого чоловіка.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


вася

14 жовтня 2021, 11:51

мужчины погибают от матриархальной политики! сейчас лучше мальчикам не родиться

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися