На трасі Київ-Чоп сталася серйозна ДТП: водій дивом уцілів (ФОТО)

Автомобіль на швидкості влетів у відбійник

Неподалік від смт Макарів сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода за участю легкового автомобіля Skoda. Про це інформує пресслужба Патрульної поліції Київської області на своїй сторінці в Facebook.

Повідомляється, що сьогодні, 14 жовтня, приблизно о 13:00 в поліцію надійшло повідомлення про те, що на 51 кілометрі автодороги Київ-Чоп.

Незабаром на місце події прибули співробітники поліції, рятувальники та медики. Було встановлено, що легковик влетів у відбійник. Бар'єрна огорожа наскрізь пройшла через машину.

picture

Як повідомляють у Telegram-каналі "dtp.kiev", рятувальники допомогли водієві авто вибратися з машини. Попри те, що відбійник пройшов через передню частину салону, де знаходився водій, чоловік не отримав серйозних травм.

На автодорозі утворився великий затор. Співробітники поліції попросили водіїв з розумінням поставитися до ситуації та планувати свій маршрут з урахуванням цієї інформації.

На цей момент подробиці події встановлюються.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що на Харківському шосе сталася ДТП за участі 7 машин та автобуса. Деякі транспортні засоби були серйозно пошкоджені. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Києві сталася масштабна ДТП за участю маршрутки. В результаті події 6 людей постраждали. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися