COVID у Києві: 525 нових випадків за добу

За добу до лікарень потрапили 73 хворих на коронавірус

У Києві за добу, 15 жовтня, виявили 525 нових випадків захворювання на коронавірус. Водночас 20 осіб померли. Про це повідомив мер Києва, лідер партії "Удар" Віталій Кличко.

Також за добу до лікарень потрапили 73 хворих на коронавірус і 362 людини з підозрою на коронавірус і пневмоніями. Одужали 323 особи.

Найбільше випадків захворювання виявили у Святошинському (159), Подільському (87) і в Оболонському (71) районах.

Як писали "Коментарі", за добу 14 жовтня в Києві виявили 456 нових випадків коронавірусу. Від захворювання померли 17 осіб. Одужали за добу 424 людини.

Також "Коментарі" повідомляли, що "Укрзалізниця" змінила правила перевезень пасажирів. Нові правила почнуть діяти з 21 жовтня.

З цієї дати залізничні перевезення пасажирів у дальньому сполученні в "жовтій" і "червоній" зоні карантину будуть дозволені пасажирам за наявності одного з документів:

- документа про отримання хоча б однієї дози вакцини проти COVID-19;

- документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації (міжнародний, внутрішній або іноземний сертифікат про вакцинацію проти COVID-19);

- негативного результату ПЛР-тесту або експрес-тесту на визначення антигену коронавірусу SARS-CoV-2, що діє 72 години (станом на час посадки).



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися