У поїздах з Києва змінилися заходи безпеки через коронавірус

Які обмеження наразі введені

"Укрзалізниця" змінила правила перевезень пасажирів. Про це інформують "Коментарі" з посиланням на повідомлення перевізника.

Нові правила почнуть діяти з 21 жовтня. З цієї дати залізничні перевезення пасажирів у далекому сполученні у "жовтій" та "червоній" зоні карантинних обмежень будуть дозволені пасажирам за умови наявності:

— документа про отримання хоча б однієї дози вакцини проти COVID-19;

— або документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації (міжнародний, внутрішній або іноземний сертифікат про вакцинацію проти COVID-19);

— або негативного результату ПЛР-тесту або експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, який чинний 72 години (станом на час посадки).

Такі обмеження стосуються денних, нічних та швидкісних поїздів, зазначили в "Укрзалізниці". Перевізник уточнив, що для пасажирів віком до 18 років наявність вищевказаних документів не вимагається.

"У випадку відсутності будь-якого з трьох вищезазначених документів провідник або стюард мають право не допустити пасажира до поїздки. Повернення коштів за придбані білети в разі відмови від поїздки здійснюється згідно з правилами перевезень", — повідомили в "Укрзалізниці".

Нагадаємо, з 10 жовтня поїзд "Київ – Львів – Перемишль" курсуватиме щоденно.

Читайте також, яка країна у Карибському морі може стати ближче для українців.

Джерело: https://t.me/UkrzalInfo/725


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися