Вела TikTok, знімалася в рекламі. У Києві померла 73-річна модель Олена Вовк

За словами лікарів, у лівій півкулі мозку жінки виявили вогнища старого інсульту

У суботу, 16 жовтня, померла 73-річна фотомодель Олена Вовк. Напередодні вона була госпіталізована в одну з лікарень Києва. Інформація про смерть моделі з'явилась на сторінці в соціальній мережі Instagram.

Вовк госпіталізували в неврологічне відділення, де їй робили комп'ютерну томографію. За словами лікарів, у лівій півкулі мозку жінки виявили вогнища старого інсульту. 

В одному з інтерв'ю виданню Новини Live Олена Вовк говорила, що за здоров'я ніколи сильно не переживала, адже мала хорошу генетику і практично ніколи не хворіла. При цьому вона не займалась спортом і не дотримувалась дієти. Крім того, не боялась жінка і коронавірусу і не вакцинувалася.

Водночас 73-річна модель вела свій TikTok і знімалася в рекламі.

У неї був один офіційний чоловік, з яким вона прожила 25 років. Але він помер 19 років тому. Вона проживала останнім часом разом з іншим чоловіком, якому було 38 років.

Як писали "Коментарі", у Києві пішов з життя перший директор Чорнобильської атомної електростанції Віктор Брюханов, який очолював ЧАЕС під час катастрофи 26 квітня 1986 року.

Відомо, що Брюханов помер 13 жовтня у віці 85 років. Останнім часом він проживав у Києві, колектив Чорнобильської АЕС висловив щирі співчуття рідним і близьким відомого атомника. Віктор Брюханов був засуджений після аварії на ЧАЕС разом з головним інженером Миколою Фоміним і заступник головного інженера Анатолієм Дятловим.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Immer

17 жовтня 2021, 17:22

Ви мені вибачте, але виглядає вона, ніби їй було не 73, а 93! Це по-перше. А по-друге, коли передруковуєте новину, то хоча б помилки виправляйте: що значить "вогнище" інсульту?! Ідіоти! Це машинний переклад з російської: "очаг", і це слово ЖОДНОГО стосунку до медицини НЕ має! Якщо йдеться про "очаг инсульта", то треба перекладати "осередок", а не "вогнище"! Невігласи тупі!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися