У Києві закрили станцію метро через підозрілу валізу

Правоохоронці обгородили периметр навколо залишеного багажу

Станцію метро "Вокзальна" закрили на вхід і на вихід. Правоохоронці проводять перевірку через повідомлення про мінування, що надійшло. Про це повідомив Київський метрополітен на офіційній сторінці у Фейсбуці.

В той самий час "Київ Оперативний" опублікував відео біля входу в станцію метро "Вокзальна". На ньому видно, що правоохоронці обгородили спеціальною стрічкою периметр навколо залишеної валізи. Також "підозрілу" сумку знайшли на площі Космонавтів. На місце прибула поліція та піротехніки, проводиться евакуація.

Раніше портал "коментарі "розповів про вибух біля станції метро"Мінська". Поліція також отримала повідомлення про мінування і під час перевірки території біля одного з кіосків виявила підозрілу коробку.

Після цього випадку пресслужба Нацполіції повідомила, що на вулицях столиці будуть посилені заходи безпеки - залучили додаткові наряди поліції та військовослужбовців Нацгвардії.

Нагадаємо, 21 липня правоохоронці шукали бомбу на центральному залізничному вокзалі. Вокзал обмежив роботу через повідомлення про мінування. "Укрзалізниця" вважає, що помилкові виклики ставлять під загрозу роботу всієї галузі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися