"Мені погрожували вбивством": як в Київській області молода дівчина обнанула поліцейських (ФОТО)

Правоохоронці залучили 23-річну дівчину до адміністративної відповідальності

У поліцію міста Бориспіль звернулася молода дівчина і повідомила про те, що невідомий погрожував їй вбивством і в підсумку вкрав її особисті речі. Однак історія виявилася зовсім не такою, як її розповіла заявниця. Про це повідомляється на сторінці Патрульній поліції Борисполя в Facebook.

Приблизно о 8 годині ранку на лінію "102" надійшов виклик від 23-річної дівчини, яка розповіла, що біля будинку на вулиці Вишнева у неї вкрали сумку з особистими речами, при цьому погрожуючи їй вбивством.

Прибувши за вказаною адресою поліцейські помітили, що заявниця перебуває в стані алкогольного сп'яніння. В ході розмови було встановлено, що насправді дівчину ніхто не грабував, а сумку вона втратила через власну необережність.

Як виявилося, городянка подзвонила в поліцію для того, щоб правоохоронці приїхали до неї та допомогли шукати сумку, яку вона втратила. Однак через деякий час дівчина заявила, що сумка знаходиться у неї вдома і вона її не втрачала.

Поліцейські залучили 23-річну дівчину до адміністративної відповідальності — на неї склали постанову по ст. 183 (Свідомо неправдивий виклик спеціальних служб) КпАП.

Також правоохоронці нагадують, що за свідомо неправдивий виклик поліції, пожежно-рятувального підрозділу (частини), бригади екстреної (швидкої) медичної допомоги або інших аварійно-рятувальних формувань — штраф від 850 гривень до 3400 гривень.

picture


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в столичному ресторані сталася стрілянина. Невідомий вистрілив в охоронця закладу. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Київській області пенсіонерку обдурив майстер по ремонту. пенсіонерка передала 50 000 гривень майстру за ремонт покрівлі та закупівлю будівельних матеріалів. Після виконання першої частини робіт чоловік зник. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися