У київському метро у чоловіка сталася зупинка серця (Фото/Відео)

У столичному метрополітені на Політехнічному інституті у чоловіка зупинилося серце

У столичному метрополітені на станції "Політехнічний інститут" у чоловіка зупинилося серце - його за допомогою дефібрилятора врятувала співробітниця поліції. Про це повідомили в прес-службі Головного управління національної поліції в Києві.

Відомо, що на станції "Політехнічний інститут" у пасажира зупинилося серце, однак на допомогу прийшла співробітниця поліції, яка врятувала його. Вона вирішила на місці почати реанімацію за допомогою дефібрилятора і змогла запустити серце постраждалого. На місце подій прибули медики швидкої допомоги, які оглянули чоловіка і забрали його до лікарні.

Нагадаємо, що кияни підписують петицію, щоб влада збільшила кількість вагонів у поїздах метрополітену з п'яти до шести. За словами автора петиції, це зменшить натовп в вагонах, що особливо важливо в умовах пандемії.

Відзначається, що для цього не потрібно навіть перебудовувати станції. Адже можна здійснювати вхід і вихід в першому вагоні тільки з двох дверей вагона - останніх і передостанніх, а в шостому вагоні - тільки з перших і других дверей від голови вагона.

Варто відзначити, що Київський метрополітен щодня в середньому перевозить більше 800 000 киян і гостей столиці. А поїзди рухаються за графіком до секунди, тому організувати рух ще додаткового вагона не так просто, як здається.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися