Смертельна ДТП в Києві: Фото з місця події

Водій одного з авто загинув на місці

У Шевченківському районі Києва сталася автокатастрофа, в результаті якої загинув чоловік. Про це повідомляється на сторінці Поліції Києва в Facebook.

Сьогодні, 21 жовтня, приблизно о 6:00, на лінію "102" надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду за участю легковика "Хюндай" і вантажним автомобілем "Мерседес". На місце події негайно виїхали патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група і лікарі.

Прибувши за вказаною адресою правоохоронці встановили, що водій легковика "Хюндай" рухався вулицею Іллєнко в напрямку вулиці Герцена та скоїв зіткнення з вантажним автомобілем "Мерседес", який в той момент заїжджав на прибудинкову територію.

В результаті аварії водій легкового автомобіля 1985 року народження загинув на місці події. Пасажирку "Хюндай", 2000 року народження, з травмами різного ступеня госпіталізовані до лікарні.

На цей момент подробиці події встановлюються. У пресслужбі поліції опублікували фотографії з місця автокатастрофи.

picture


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Києві нетверезий водій автокрана скоїв ДТП з постраждалими та влаштував перегони з правоохоронцями. Детальніше про цю подію читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що помер один з постраждалих в ДТП з вантажівкою в Києві. Про смерть молодого хлопця в соціальній мережі розповів його товариш, який також постраждав у цій аварії. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися