У Київській області повідомили про мінування будівлі поліції (ФОТО)

За останній тиждень таке повідомлення в поліцію надходило двічі

На лінію "102" надійшло повідомлення про замінування Броварського районного управління поліції. Чоловік, який телефонував погрожував підірвати будівлю, в разі невиконання його умов. Про це повідомляється на сторінці Поліції Київської області в Facebook.

За інформацією джерела, в поліцію подзвонив 49-річний житель села Лукаші та повідомив, якщо йому не повернуть мобільний телефон, то він через півтори години підірве будівлю.

picture

На місце пригоди невдовзі прибули співробітники наряду реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група Броварського районного управління поліції, кінологи, вибухотехніки та рятувальники. В ході перевірки приміщення ніяких вибухонебезпечних предметів не було виявлено.

Як виявилося, на минулому тижні в поліцію надходило аналогічне повідомлення про мінування від того ж чоловіка. Тоді за неправдиве повідомлення про мінування працівники поліції відкрили кримінальне провадження та склали відносно псевдомінера адміністративний протокол. Разом з тим правоохоронці в законному порядку вилучили мобільний телефон і направили на експертизу.

picture

Цього разу Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. За даним фактом порушено кримінальну справу. Злочинцеві загрожує покарання у вигляді ув'язнення на термін від чотирьох до восьми років.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що на початку жовтня невідомий повідомив по телефону про замінування НПУ ім. Драгоманова в столиці. Відразу після цього було прийнято рішення про термінову евакуацію всіх учнів і персоналу на вулицю. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Київській області горіла лікарня. 13 людей евакуювали, є постраждалий. На місці події працювали співробітники ДСНС. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися