У столиці поліція заблокувала виїзд з автовокзалу: що сталося (ФОТО)

На автовокзалі утворилася черга приблизно з 20 автобусів

На київському автовокзалі правоохоронці заблокували виїзд для автобусів. Всіх пасажирів перевіряють на наявність відповідних документів, з якими вони можуть здійснювати поїздки в громадському транспорті. Про це повідомляє видання "Обозреватель".

За словами джерела, сьогодні, 21 жовтня, на автостанції "Київ" поліцейські перевіряють сертифікати про вакцинації або наявність ПЛР-тестів у пасажирів усіх автобусів. У разі відсутності документів, машини транспорт не випускають на рейс.

У зв'язку з проведенням перевірки на виїзді утворилася черга з приблизно 20 автобусів. За словами журналістів, правоохоронці перевіряють пасажирів автобусів, які здійснюють поїздки в інші області.

picture

Згідно з новими правилами, які набрали чинності 21 жовтня, кожен пасажир повинен мати при собі сертифікат про вакцинацію або ж ПЛР-тест. Однак попри це, чимала кількість людей все ж вирішили зробити поїздку не маючи при собі вищевказаних документів.

Видання пише, що чи не у кожного п'ятого пасажира автобусів немає ні сертифіката, ні тесту. Для того, щоб автобус відправився далі, пасажири без документів повинні покинути транспорт.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Київській області повідомили про мінування будівлі поліції. За останній тиждень таке повідомлення в поліцію надходило двічі. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Києві почали діяти нові правила карантинних обмежень на перевезення пасажирів. Детальніше читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися