У Києві підліток бігав по проїжджій частині Броварського проспекту (Фото)

На столичному Броварському проспекті невідомий підліток бігав прямо по проїжджій частині

У Дніпровському районі української столиці на Броварському проспекті помітили невідомого підлітка, який бігав прямо по проїжджій частині жвавій магістралі. Про це повідомили на Telegram-каналі "Київ зараз".

Відомо, що водії помітили невідомого підлітка, який бігав по центру проїжджої частини Броварського проспекту. Там завжди дуже жваве і інтенсивний рух автомобілів. Причини такої поведінки підлітка поки невідомі.

Нагадаємо, що в столичному метрополітені на станції "Політехнічний інститут" у чоловіка зупинилося серце - його за допомогою дефібрилятора врятувала співробітниця поліції. Про це повідомили в прес-службі Головного управління національної поліції в Києві.

Відомо, що на станції "Політехнічний інститут" у пасажира зупинилося серце, однак на допомогу прийшла співробітниця поліції, яка врятувала його. Вона вирішила на місці почати реанімацію за допомогою дефібрилятора і змогла запустити серце постраждалого. На місце подій прибули медики швидкої допомоги, які оглянули чоловіка і забрали його до лікарні.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.

Джерело: https://t.me/kyiv_n/12482


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися