У Київській області підлітка вбило струмом: Фото з місця події

Трагедія сталася на залізничній колії

У місті Фастів, що в Київській області, помер молодий хлопець, який намагався перелізти через вагон на залізничній станції. Про це повідомляється на сторінці Поліції Київської області в Facebook.

За інформацією джерела, сьогодні, 22 жовтня, в місцеву поліцію надійшло повідомлення про те, що на залізничній колії станції Фастів лежить невідомий без ознак життя. На місце події відразу прибула слідчо-оперативна група Фастівського районного управління поліції.

picture

Правоохоронці встановили, що загиблому було 15 років і він був жителем села Червоне, що в Білоцерківському районі. Сьогодні вночі хлопець намагався перелізти через вантажний поїзд, в результаті чого отримав удар струмом. Від отриманих травм підліток помер на місці події.

picture

Тіло загиблого направили на судово-медичну експертизу. За даним фактом порушено кримінальне провадження. Подробиці трагедії встановлюються.

У пресслужбі опублікували фотографії з місця події.

picture


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що дитині з Київської області зробили найдорожчий укол у світі, на який довгий час велися грошові збори. Препарат повинен допомогти в боротьбі зі складним захворюванням. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Київській області з ліцею викрали дитину. Очевидець повідомив в поліцію про те, що два невідомих людини посадили в машину учня 4 класу і відвезли в невідомому напрямку. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися