Дитині з Київської області зробили найдорожчий укол в світі

У місті Бровари, що на Київщині маленькому хлопчикові зробили укол вартість понад 2 млн доларів. Про це повідомляє видання "Моя Київщина", посилаючись на пост матері дитини Анни Кудрявській в Facebook.

За словами мами хлопчика, 20 жовтня її синові зробили укол Zolgensma, на який довгий час велися грошові збори. Препарат повинен допомогти в боротьбі зі складним захворюванням — СМА.

СМА — це спінальна м'язова атрофія. Спадкове захворювання, при якому відбувається порушення функції нервових клітин спинного мозку. Це своєю чергою призводить до розвитку слабкості м'язів, їх атрофії, і знерухомлення людини.

Величезна кількість небайдужих людей не пройшли повз проблеми цієї сім'ї та допомогли фінансово. В результаті вдалося накопичити потрібну суму грошей, щоб оплатити дуже дорогий укол. Як зазначає Анна, цей укол є на сьогодні найдорожчим у світі.

Мати хлопчика подякувала всім, хто допомагав її сім'ї в цій складній ситуації: "Дякуємо волонтерів, рідних, друзів, блогерів, зірок, журналістів, політиків, підприємців і всіх небайдужих, хто переживав за нашого синочка".


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував про те, що Київ наближається до "червоній" зоні карантину через зростання кількості хворих коронавірусів. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що за добу вакцинувалися понад 20 тисяч киян. Всього в регіоні щеплення отримали 867 329 жителів, з них двома дозами препарату - 403 745 осіб. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Anon

23 жовтня 2021, 18:51

Татьяна, а смысл государству тратить такие бабки на эти уколы каким-то детям? один фиг эти дети долго не проживут) их уже можно списывать со счетов, ахах)

Anon

23 жовтня 2021, 18:48

Людмила, а почему это они обязаны помогать "деткам"? Был бы я каким нибудь миллионером, я бы никогда не помог им. детей должны содержать родители, а не левые люди.

Anon

23 жовтня 2021, 18:46

П****ц. Нафига тратить такие бабки? один фиг мелкий долго не протянет) Зачем влезать в долги, и выпрашивать? Чисто позориться. Дебилизм как по мне. оно того не стоит

Гость

22 жовтня 2021, 18:53

Пётр , с чего вы решили, что кто-то кому-то что-то должен? Может людям нужно научиться планировать здоровую беременность и побеспокоиться о здоровье потомства до того как его "неожиданно" (незапланированно) плодить?! Сейчас диагностика на высоте, и при желании, можно исключить массу патологий у будущих детей.

Гость

22 жовтня 2021, 18:48

Ключевое слово - "наследственное". Гуманизм должен быть разумным, иначе он погубит человечество.

Алексей

22 жовтня 2021, 16:24

В Броварах есть ещё такие же дети,которые нуждаются в помощи.Девочка Марианна одна из них.

Людмила

22 жовтня 2021, 16:09

Низкий поклон всем кто помогает единственное удивляет что столько миллиордеров в Стране а они не спешат помогать вот бы на всех жопастых или толстосумых ввести налог для помощи деткам...они награбленым не обеднееют а сотни жизней спасут....

Andriy

22 жовтня 2021, 09:52

Татьяна, по вашему в других странах так же делают?? Вы диванный критик, который вместо того, чтобы развивать государство только его обсирает.

Татьяна

22 жовтня 2021, 01:06

А чего от ковида, так настоятельно- принудительно всех вакцинируют государство?!!!! Пускай таким детям помогают, и делают эти уколы бесплатно!!!!Не государство, а позорное говнище!!!!

Пётр

21 жовтня 2021, 17:45

Потрібно щоб всі хто мае більше 100 мільйонів $ платили податок, на лікування таких хворих дітей. В Україні їх багато, бідніше не будуть.

Игорь

21 жовтня 2021, 16:20

Всем кто помог, спасибо большое,вы люди с большой буквы,удача всегда будет с вами,Егор поправляйся.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися