У США під час зйомок фільму вбили оператора з Києва (ФОТО)

В результаті інциденту під час зйомок була убита жінка і постраждав режисер

У Нью-Мексико проходили зйомки фільму під назвою "Іржа". В ході знімального процесу актор, комік і письменник Алек Болдуін випадково застрелив 42-річну Галину Гатчінс, що є оператором-постановником і поранив режисера. Про це повідомляє видання Deadline.

picture

На фото: актор Алек Болдуїн

За слова джерела, головний актор звів курок під час репетиції, не знаючи, що в ньому були бойові патрони. У підсумку він поранив двох людей - оператора Галину Гатчінс і режисера Джоела Соуза. Чоловік був поранений в плече, його забрали в лікарню Крістуса Сент-Вінсента прибули на місце події медики, а жінку доставили повітрям у лікарню для проведення операції. Незабаром стало відомо про те, що потерпіла померла.

picture

На фото: режисер Джоел Соуз

Представник виробництва Rust Movie Productions LLC заявив, що на знімальному майданчику трапився нещасний випадок, пов'язаний з пропуском запалювання гвинтівкового пістолета з холостими патронами. Також він зазначив, що виробництво зупинено на невизначений термін.

Для довідки: Галина Гатчінс народилася і виросла в Києві. Там же вона закінчила КНУ за спеціальністю "Міжнародна журналістика". У 2015 році Галина закінчила американський ВНЗ і почала брати участь у зніманнях фільмів.

picture

На фото: Галина Гатчінс

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Київській області на підприємстві сталася бійка, в ході якої озброєний співробітник ледь не вистрілив у колегу. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Києві застрелили, а потім зарізали чоловіка. Жорстоке вбивство сталося серед білого дня на очах у людей. Детальніше про цю подію читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися