У київському метро на платформі померла жінка (Фото)

У столичному метрополітені на станції Дорогожичі померла жінка

У столичному метрополітені сталася трагедія - на станції підземки "Дорогожичі" раптово померла жінка, її тіло накрили чорним пакетом. Про це повідомили на Telegram-каналі "dtp.kiev.ua".

Відомо, що пасажири метрополітену помітили тіло прямо на платформі станції, яке прикрили чорним пакетом. Біля нього стоїть жіноча сумочка. Причини смерті та обставини поки невідомі. На місці подій працюють правоохоронці.

Нагадаємо, що нещодавно в Дарницькому районі української столиці на Осокорках трагічно загинув відомий український дипломат і колишній посол нашої країни в Естонії Віктор Крижанівський. Про це повідомили в прес-службі Головного управління національної поліції в Києві.

Відомо, що тіло 60-річного чоловіка на його власній дачі виявила домробітниця. Причиною його смерті стала черепно-мозкова травма. Правоохоронці розслідують загибель Крижанівського як нещасний випадок, за версією слідства, він загинув після падіння зі сходів в будинку, де проживав один.

Після падіння він зумів піднятися і дійти до спальні на другому поверсі, де його тіло виявила домробітниця. З 2008 по 2010 роки, а також із серпня 2017 року Крижановський був представником з питань врегулювання ситуації в Придністров'ї. З 2010 по 2017 рік був Надзвичайним і повноважним послом України в Естонії.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися