Суд залишив в силі заборону на реконструкцію "Квітів України"

Товариство планує подати касаційну скаргу

Київський апеляційний суд залишив без розгляду скаргу на рішення про заборону реконструкції будівлі "Квіти України". Скаргу подали представники товариства "Квіти України". Про це повідомляє "Суспільне". Вони просили скасувати заборону на виконання робіт з будівлею. Товариство планує подати касаційну скаргу.

 

Архітектор будівлі Левчук Микола заявив, що "задоволений неупередженим рішенням суду". Натомість як повідомив адвокат та представник товариства "Квіти України" Олександр Климчук, організація планує подавати конституційну скаргу на рішення суду.


Як писали "Коментарі", касаційний господарський суд Верховного суду відхилив касаційну скаргу забудовника у справі про повернення киянам Совських ставків. Про це повідомили активісти ініціативи "Екопарк Совські ставки" та депутатка Київської міської ради Олена Пинзеник.

Також у Києві за тиждень до аукціону з приватизації у столичного заводу "Більшовик" намагалися відсудити кілька будівель. Про це повідомили у Фонді державного майна України, передають "Коментарі". За даними відомства, судове засідання відбулося 20 жовтня. У суді розглядали позов компанії, яка намагалася незаконно отримати у власність п’ять будівель на території заводу "Більшовик". Справу розглядав Північний апеляційний суд. За результатами судового засідання компанії було відмовлено у задоволенні заяви про перегляд справи за нововиявленими обставинами.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Зайшовнасекунду

2 листопада 2021, 12:00

Там опечатка. Не "реконструюватимуть", а "руйнуватимуть". Приємно знати, що суд не дозволив руйнувати культурну пам'ятку. Щира підтримка команді захисників спадщини, і така ж щира зневага так званим адвокатам, що служать стороні зла у суді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися