У Києві увімкнули опалення у 65% будинках

Опалення увімкнули у 5,2 тисячі будинках столиці,

Станом на понеділок, 25 жовтня, опалення увімкнули у 5,2 тисячі будинках столиці, які обслуговуються комунальними підприємствами. Це 65% від тих, які мають бути підключені. Про це повідомили в Київській міській державній адміністрації.

Також тепло подали в майже 400 будинків ОСББ, ЖБК, відомчі та інвестиційні приміщення, що становить близько 20%. Ці будинки підключають до опалення тільки за індивідуальними заявками.

У КМДА додали, що низка будинків не звернулись з заявами про підключення опалення з метою зекономити.

Зазначається, що київська система теплопостачання є однією з найбільших в Європі. Це комплекс із трьох теплоелектроцентралей, майже 200 котелень і понад 2,7 тисяч кілометрів теплових мереж.

Як писали "Коментарі", киян хвилює, що з початком опалювального сезону через непрацюючі прилади обліку їм доведеться зіткнутися з завищеними цінами за опалення у платіжках.

Скільки приладів обліку загальнобудинкової теплової енергії у Києві зараз не працюють, або покази яких не враховуються при нарахуванні платіжних документів заступник мера столиці назвати не зміг, але пообіцяв надати відповідь щодо цього питання на депутатський запит.


 

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися