На Київщині дитина вчинила суїцид: Фото з місця події

Медики боролися за її життя, але врятувати дівчинку не вдалося

У місті Бровари, що на Київщині, неповнолітня дівчина скоїла самогубство. Про це повідомляється на сторінці Броварського районного управління у Facebook.

Приблизно о 2.27 на лінію "102" надійшло повідомлення про те, що з вікна балкона 9 поверху однієї з багатоповерхівок випала дівчина. На місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції, ювенальні поліцейські, слідчо-оперативна група та керівництво поліції та бригада швидкої допомоги.

Медики боролися за життя постраждалої, але врятувати її, на жаль, не вдалося. Від отриманих під час падіння травм дівчинка померла.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство з позначкою "Самовбивство") Кримінального кодексу України.

Наразі залишається невідомим, що підштовхнуло дитину на такий крок. Про передсмертну записку в поліції не повідомляється. Подробиці події встановлюються.

Співробітники поліції звертаються до батьків із проханням частіше цікавитись проблемами дітей.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у Києві чоловік випав з вікна багатоповерхівки. У Мережі опублікували фотографії з місця події. Детальніше читайте у матеріалі на нашому сайті.

Також видання повідомляло про те, що у Києві жінка випала з 16 поверху. Наразі розглядається дві версії трагедії. Перша – самогубство, друга – нещасний випадок. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися