На Київщині трактор збив дитину на мопеді (ФОТО)

Постраждалий самостійно звернувся до медустанови

У місті Узин, що у Білоцерківському районі Київської області, сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій постраждав малолітній хлопчик. Про це повідомляється у пресслужбі ГУНП Київської області.

Днями до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Щерса сталося зіткнення трактора та мопеда, яким керував 11-річний хлопець. На місце події невдовзі прибула група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди дитина отримала травми. Однак він самостійно звернувся до медичного закладу, де йому надали необхідну допомогу.

Поліцейські встановлюють всі обставини аварії, що сталася, і згодом нададуть правову кваліфікацію події.

Правоохоронці звернулися до водіїв з проханням не нехтувати правилами дорожнього руху, щоб не наражати своє і чуже життя на небезпеку.

Також у пресслужбі опублікували фотографії із місця ДТП.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у Києві п'яний водій влаштував ДТП та перегони столицею. Порушника допомогли зупинити небайдужі громадяни. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Києві мікроавтобус збив поліцейського. Патрульного госпіталізували до лікарні із травмою голови. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися