Львів’янин завдав Київській ОДА 14 млн гривень шкоди

Слідчим Білої Церкви довелось прибути в Бродівський район Львівської області.

Поліція Київської області повідомила про підозру 39-річному мешканцю Львівської області у шахрайстві в особливо великих розмірах. Слідчим Білої Церкви довелось прибути в Бродівський район Львівської області. Про це повідомили в прес-службі Київської області.

Правоохоронці встановили, що чоловік зловживав службовим становищем під час роботи на посаді держреєстратора на підприємстві в Васильківському районі.

 

Чоловік видавав підроблені документи про державну реєстрацію прав. Таким чином  мешканець Києва отримав приміщення в Білій Церкві площею понад 300 кв. м.

Його дії завдали 14 мільйонів гривень збитків Київській обласній раді.

Було відкрите кримінальне провадження за фактом зловживання повноваженнями та шахрайства. У разі визнання його винним, порушнику загрожує до 12 років ув’язнення.

Як писали "Коментарі", правоохоронці повідомили про підозру в службовій недбалості директору Департаменту комунальної власності Києва. Внаслідок їх дій бюджет Києва недоотримав  кошти за оренду приміщення близько 22 мільйони гривень.

 В ході слідства було встановлено, що у 2019 році перший заступник начальника  Департаменту комунальної власності Києва та директор КП "Київкінофільм"  уклали з приватним товариством договір щодо оренди приміщень кінотеатру "Київ".




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися