Комунальники у Києві прибрали незаконну рекламу під музику з "Ігри в кальмара"

Гра за правилами закону: як комунальники знімали незаконну рекламу під саундтрек із серіалу "Гра в кальмара".

27 жовтня київські комунальники вирішили нагадати населенню та підприємцям про те, що, згідно із Законом України "Про рекламу", будь-яка реклама, розміщена на конструкціях стовпів освітлення, буде розглянута як незаконна. Саме тому було вирішено демонтувати кілька плафонів, розташованих у незаконних цілях, які вказували напрямок до Rozetka.

Однак і в такій простій дії київські комунальники відзначилися: вони розмістили відеозвіт про виконану роботу у своєму Instagram у досить незвичайному форматі.

ZvF8Lk0AjvxgaefmZDWvcqZCZ.jpg

Отже, у відеоролику від київських комунальників було показано процес демонтажу рекламних конструкцій біля станції метро "Лісова". Повідомляється, що плафони з рекламою Rozetka, адресою та точкою магазину висіли не на одній опорі освітлення. Незвичайна подача ролика полягала в тому, що опис відео містив у собі думку про те, що світ захоплений гучним серіалом "Гра в кальмара", а сама по собі реклама, розміщена на опорах, є незаконною. Саме ця ідея наштовхнула комунальників на гру за правилами закону та усунення всього зайвого у місті.

Також у пості пролунав дуже важливий заклик не встановлювати незаконну рекламу.

Нагадаємо: нещодавно ми писали про те, що комунальні служби Києва зайнялися активною підготовкою столиці до несприятливих погодних умов.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися