На Київщині горіла багатоповерхівка: фото з місця події

Внаслідок пожежі загинув один із мешканців будинку

У Шевченківському районі столиці у 9-поверховому будинку сталася пожежа, внаслідок якої загинула людина. Про це повідомляється на сторінці ДСНС Києва у Facebook.

Сьогодні, 28 жовтня, на лінію "101" надійшла інформація та пожежа у багатоповерховому будинку на вулиці Ігоря Турчина, 14. На місце події було направлено рятувальників із найближчих пожежно-рятувальних підрозділів.

Прибувши на вказану адресу співробітники ДСНС встановили, що в одній із квартир на п'ятому поверсі сталося загоряння. Зайшовши до приміщення рятувальники виявили на кухні чоловіка, який непритомний. Його передали бригаді швидкої допомоги. Однак урятувати постраждалого не вдалося. Чоловік помер.

Пожежникам знадобилося п'ять хвилин, аби повністю ліквідувати спалах. На місці події працювали 4 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 15 осіб особового складу.

Причина пожежі наразі залишається невідомою. Подробиці події встановлюються.

У пресслужбі опублікували фото із місця подій.

picture


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що на Київщині вночі пролунав вибух на території одного з підприємств. На місці події працювали рятувальники. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у столичній п'ятиповерхівці сталася пожежа. Внаслідок події загинула одна людина. Детальніше читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися