Бігав вулицями: під Києвом із річки дістали труп психічно хворого (Фото)

У Бучанському районі Київської області з річки дістали труп психічно хворого чоловіка

У Бучанському районі Київської області сталася трагедія — у селищі Бобриця з річки виловили труп психічно хворого чоловіка, який бігав вулицями та поводився неадекватно. Про це повідомили на Telegram-каналі "dtp.kiev.ua".

Відомо, що жителі Бобриці ще на початку жовтня побачили незнайомого чоловіка, який поводився неадекватно та агресивно, він постійно лягав на землю та марив. За словами місцевих жителів, він представлявся В'ячеславом із села Карапиші Мироновського району. Вже 25 жовтня у річці Ірпінь було виявлено його труп. Поліція закликала громадян, які впізнають чоловіка, зображеного на фото, зателефонувати за номерами 063 508 60 58 або 063 311 81 74.

Нагадаємо, що у Дарницькому районі української столиці на Осокорках виявили труп 36-річного бійця АТО, він зловживав алкоголем та проживав у занедбаній будівлі.

Відомо, що після повернення з війни на Донбасі чоловік працював на будівництві, винаймав житло і намагався звикнути до нормального життя, проте йому не вистачало грошей на оренду кімнати. Влітку 2021 року він переселився до занедбаного будинку на Славутичі. Через мізерне фінансове становище загиблий почав зловживати алкоголем, він знайшов товаришів по чарці в районній наливайці, з якими прожив місяць у покинутому будинку.

Собутильник загиблого проговорився, що виявив тіло свого товариша в кущах, боявся заявити в поліцію, оскільки вже мав судимість. Разом зі своєю подругою він затягнув тіло до занедбаного будинку, де воно пролежало понад добу. Труп загиблого ветерана був понівечений, його друзі вважають, що смерть настала внаслідок вбивства.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися