Поліцейський Київщини вимагав 90 000 грн хабаря

Зловмиснику оголосили підозру.

Посадовець Бучанського районного управління поліції Київщини намагався скористатись службовим становищем і отримати хабар. Так, він вимагав 3500 доларів за повернення у винного за скоєння ДТП вилученого автомобіля та звільнення від кримінальної відповідальності. Про це повідомили у Міністерстві внутрішній справ. Майора поліції затримали при отриманні другої частини неправомірної вигоди в розмірі 70 000 гривень. В кабінеті поліцейського провели обшуки, де вилучили 23 000 гривень, які були частиною хабарі.

 

Зловмиснику оголосили підозру. Якщо його вина буде доведена в судовому порядку, йому загрожуватиме до десяти років позбавлення волі.

 

Як писали "Коментарі", завершено розслідування стосовно слідчого Бориспільського відділу поліції в Київській області та колишнього поліцейського, які вимагали хабар.

Торік працівник Бориспільського відділу поліції розслідував кримінальну справу щодо викрадення майна та автомобіля. Потерпілий власник стверджував, що це зробив його знайомий, проте достовірних доказів цьому слідчий не знайшов. Однак, поліцейський почав вимагати у знайомого потерпілого 13 тисяч доларів. За ці гроші правоохоронець обіцяв не притягувати його до кримінальної відповідальності та закрити кримінальне провадження.

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися