Чергова смертельна пожежа сталась на Оболоні в Києві

Під час гасіння пожежі вогнеборці виявили у квартирі чоловіка без ознак життя

У ніч із суботи на неділю, 31 жовтня, в столичному районі Оболонь на вулиці Маршала Малиновського сталася пожежа в багатоповерхівці. Так, на шостому поверсі сталась пожежа в одній із квартир. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у  Києві.

 picture


Під час гасіння пожежі вогнеборці виявили у квартирі чоловіка без ознак життя. Вони провели реанімаційні заходи й передали потерпілого бригаді швидкої медичної допомоги. Лікарі констатували смерть.


Внаслідок пожежі у квартирі були спалені та пошкоджені особисті речі та меблі, закопчені стіни та стеля квартири. На місці події працювали 16 співробітників ДСНС, було залучено чотири одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки.

 picture


У Дніпровському районі Києва на території Гідропарку, розташованому на Венеціанському і Долобецькому островах, сталася пожежа.


За інформацією джерела, 25 жовтня загорівся дерев'яний корабель на Долобецькому острові. Очевидці зняли подію на відео і поділилися в соціальній мережі. Стовпи диму виднілися на кілька кілометрів від парку. Городяни також ділилися фотографіями, зробленими зі своїх вікон.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися