На Київщині сталася ДТП із громадським транспортом: є загиблий (ФОТО з місця події)

Водій легковика загинув на місці

У місті Вишневе, що на Київщині, сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинула людина. Про це повідомляється в Telegram-каналі "dtp.kiev".

За інформацією джерела, автокатастрофа сталася увечері 1 листопада. На перехресті з Жилянською вулицею не поділили дорогу легковий автомобіль Renault та маршрутка №510.

picture

Повідомляється, що водій громадського транспорту повертався після зміни та на перехресті зіткнувся з "Рено". Легковик розгортався на той момент у бік Софіївської Борщагівки.

Внаслідок отриманих травм водій Renault помер на місці події. Медики констатували смерть чоловіка. Джерело зазначає, що загиблий їхав не пристебнутим. Щодо водія маршрутки, його життю нічого не загрожує.

picture

Обидва транспортні засоби зазнали сильних пошкоджень. Сильний удар припав на бік водія легкового автомобіля.

На цей момент подробиці події встановлюються.

У Telegram-каналі "dtp.kiev" опублікували фото з місця події.


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що Київській області п'яний 20-річний поліцейський потрапив у ДТП. Внаслідок події загинув молодий хлопець. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Київщині сталася смертельна ДТП. На дорозі зіткнулися легковий автомобіль Skoda та мотоцикл Suzuki. Водій мотоцикла від травм загинув. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися