Другий день локдауну в Києві: у громадському транспорті у пасажирів перевіряють COVID-сертифікати (ВІДЕО)

У соціальній мережі опублікували відео з автобуса, де поліція перевіряла наявність ковід-сертифікатів

У Києві з самого ранку поліція перевіряє у пасажирів громадського транспорту наявність COVID-сертифікату або негативного ПЛР-тесту, який був зроблений не пізніше, ніж за 72 години. Про це повідомляється в Telegram-каналі "KIEVMAP".

Сьогодні у столиці другий день локдауну. За новими жорсткими правилами городяни можуть їздити у громадському транспорті, лише маючи відповідні документи при собі — ковід-сертифікат або негативний ПЛР-тест. На вході документи пасажирів не перевіряють. Цим займаються спеціальні патрульні групи, які вибірково здійснюють перевірку.

Джерело повідомляє, що сьогодні зранку поліцейські почали перевіряти документи пасажирів в одному зі столичних автобусів. Варто зазначити, що штраф за порушення карантинних правил може обійтися без відповідних документів від 17 000 до 34 000 гривень.

Здійснювати поїздки у громадському транспорті можуть кияни, які мають сертифікат як про повну вакцинацію, так і отримання однієї дози вакцини. Діти віком до 18 років можуть їздити без обмежень.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у соціальній мережі розповіли, чи перевіряють COVID-сертифікати у метро Києва. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Борисполі виявили 10 фальшивих COVID-сертифікатів. Усі люди з підробленими документами прилетіли до України з інших країн. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

Джерело: https://t.me/kievmap


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


украинец

4 листопада 2021, 15:31

СЛАВА УКРАИНЕ

Пабло

2 листопада 2021, 11:39

Полиция с народом))) Надо еще премию за стукачество-откат с 17000 -- шоб едналыся!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися