Середні ремонти на дорогах столиці зроблено на 60 об’єктах

Так, був оновлений і бульвар Чоколівський (було облаштовано майже 16 тисяч квадратних метрів покриття).

На дорогах Києва станом на 1 листопада роботи закінчено на 60 об’єктах. Про це повідомили в КК "Київавтодор".

Одні з наймасштабніших проектів такі. Це ремонт на вул. Оноре де Бальзака, де оновили більше 11 тисяч квадратних метрів покриття, а на вулиці Будівельників замінили 13 тисяч квадратних метрів покриття.

Також був оновлений і бульвар Чоколівський у напрямку Севастопольської площі (було облаштовано майже 16 тисяч квадратних метрів покриття). Основні дорожні роботи закінчено на вулиці Героїв Дніпра, де влаштували два шари покриття площею близько 7,5 тисяч квадратних метрів.

Як писали "Коментарі", столична влада планує у 2022 році провести капітальний ремонт головної вулиці міста – Хрещатика, який коштуватиме майже мільярд гривень. За словами мера Києва Віталія Кличка, на Хрещатику поміняють тротуари, перекладуть усі труби, системи, зроблять гідроізоляцію. Великий проект із капітального ремонту вулиці заплановано на наступний рік. Також мер Києва розповів, що у 2022 році також планується ремонт вулиці Богдана Хмельницького, який робитимуть за прикладом ремонту вулиць Золотоворітська та Івана Франка.


 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися