У Києві у 2022 році через капітальний ремонт перекриють Хрещатик (Відео)

У столиці у 2022 році планують провести капітальний ремонт вулиці Хрещатик

Столична влада планує у 2022 році провести капітальний ремонт головної вулиці міста – Хрещатика, який коштуватиме майже мільярд гривень. Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко в інтерв'ю "Радіо Свобода".

За його словами, на Хрещатику поміняють тротуари, перекладуть усі труби, системи, зроблять гідроізоляцію. Великий проект із капітального ремонту вулиці заплановано на наступний рік. Також мер Києва розповів, що у 2022 році також планується ремонт вулиці Богдана Хмельницького, який робитимуть за прикладом ремонту вулиць Золотоворітська та Івана Франка.

Нагадаємо, що раніше Віталій Кличко офіційно розповів про зустріч із Президентом України Володимиром Зеленським, яка відбулася 19 жовтня на Банковій. Про це градоначальник повідомив на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, він почитав заголовки у ЗМІ та побачив там мало правди, оскільки багато було приписано анонімним джерелам. Кличко зазначив, що є сили в його оточенні та оточенні президента Зеленського, які не бажають конструктивного діалогу між главою держави та мером столиці.

Кличко сказав, що зустріч із Зеленським була діловою та продуктивною, вони говорили про вирішення міських проблем та інші виклики.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися