На Київщині злочинці з Росії нападали на людей у їхніх будинках і грабували (ФОТО, ВІДЕО)

З деяких будинків зловмисники виносили цілі сейфи

У Київській області було затримано злочинну групу грабіжників з Російської Федерації, яка вривалася в чужі будинки, зв'язувала господарів та грабувала їх. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Головного управління Національної поліції у Київській області Андрій Нєбитов.

Один із таких епізодів стався у селі Гнедин. Злочинці проникли до будинку, пов'язали пластиковими хомутами господиню, а потім викрали 100 000 доларів та ювелірні прикраси.

Ще один подібний випадок трапився у селі Княжичі. Зловмисники проникли в чужий будинок, напали на подружжя, а потім вкрали цінні речі та гроші. З будинку також викрали сейф. У поліції зазначають, що злочинці "відвідали" щонайменше 4 маєтки у Київській області.

.

Правоохоронці Київщини провели низку оперативно-розшукових заходів, відпрацювали понад 400 камер відеоспостереження та затримали грабіжників. Ними виявилися 43-х і 45-річний громадяни Російської Федерації. Як виявилось, раніше один із затриманих відбував покарання за вбивство. Його спільник також був раніше засуджений.

picture

У ході обшуків на орендованій квартирі зловмисників виявили пістолети, 7 підствольних гранат, снаряди для РПГ, ножі, пристрої для злому дверей, рації, камуфляж.

picture

Суд обрав злочинцям запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у Києві таксист Bolt напав на відому блогерку Мінюкову. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у столиці на очах у людей вистрілили у жінку. Чоловік вирішив втрутитися у суперечку між його матір'ю та знайомою, внаслідок чого завдав киянку тілесних ушкоджень, вистріливши в неї. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися