У Києві таксист Bolt напав на відому блогерку Мінюкову (Фото)

У столиці таксист компанії Bolt напав на відому блогерку та модель Ганну Мінюкову

У столиці таксист служби Bolt напав на відому блогерку та колишню модель Ганну Мінюкову, яка прославилася своїми фотографіями у стилі ню на відомих об'єктах української інфраструктури. Про це сама Мінюкова повідомила на своїй сторінці у Facebook.

За її словами, вона сіла в таксі і була зайнята відеоконференцією, проте таксист був незадоволений її позою та скасував замовлення. Коли дівчина вийшла з таксі, водій наздогнав її та вдарив по голові. Вона вже написала заяву до поліції.

Довідка: Мінюкова народилася у Дніпрі та прославилася тим, що обіцяла роздягнутися на Новому мосту міста, який ремонтували у 2019 році. Тоді мер Дніпра Борис Філатов та Президент України Зеленський уклали парі про те, що міст буде зданий в експлуатацію до дня міста. Наразі дівчина не займається моделінгом, а працює в комунальних структурах КМДА та зайнята інфраструктурою.

Нагадаємо, що нещодавно в одному з районів української столиці помітили водія служби таксі Bolt, який грубо порушував Правила дорожнього руху – він їхав смугою зустрічного руху на дорозі з відбійником.

Водій, який їхав смугою попутного руху транспорту, зняв злісного порушника на відеореєстратор. Водій таксі просто їхав розділеною відбійником дорогою.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду в київському метро.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися