У столиці на очах у людей вистрілили у жінку (ФОТО)

Злочинцеві загрожує до семи років позбавлення волі

У Солом'янському районі Києва чоловік вистрілив у свою сусідку, у якої виник словесний конфлікт із його матір'ю. Про це повідомляється на сторінці Поліції Києва у Facebook.

На лінію "102" надійшло повідомлення, що на вулиці Олекси Тихого пролунав постріл. На місце події негайно виїхали екіпаж патрульних поліцейських, слідчо-оперативна група та бригада швидкої медичної допомоги.

Прибувши за вказаною адресою правоохоронці встановили, що чоловік вирішив втрутитися у суперечку між матір'ю та знайомою, внаслідок чого завдав киянці тілесних ушкоджень, вистріливши в неї.

Медики госпіталізували постраждалу. Її стан зараз оцінюється як задовільний. Правоохоронці встановили, що стріляв 36-річний місцевий житель, раніше засуджений за крадіжки, пограбування та незаконне поводження зі зброєю.

Правоохоронці затримали фігуранта у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Злочинцю загрожує до семи років ув'язнення.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у Києві невідомий стріляв по авто, в якому знаходилася родина з дитиною. Внаслідок пригоди один із членів сім'ї отримав поранення. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Києві обстріляли громадський транспорт. Докладніше про цю подію читайте у матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися