У Києві обстріляли громадський транспорт: подробиці події

За скоєний злочин зловмисника загрожує до семи років тюремного ув'язнення

У Дніпровському районі Києва невідомі стріляли по громадському транспорту, коли всередині перебував чоловік. Подробиці події розповіли в пресслужбі ГУНП Києва.

За інформацією та джерела, на лінію "102" надійшло повідомлення, що на одній з вулиць група невідомих людей розстріляла автобус. В той момент всередині транспортного засобу знаходився водій 1996 року народження. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, патрульні поліцейські та лікарі.

Хлопець отримав тілесні ушкодження. Медики надали йому допомогу на місці, від госпіталізації постраждалий відмовився.

Прибувши на місце події, поліцейські встановили, що зловмисники кілька разів зробили постріли в бік автобуса і втекли.

За даним фактом слідчі Дніпровського управління поліції почали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України — хуліганство.

На цей момент правоохоронці встановлюють всі обставини інциденту і причетних осіб. За скоєний злочин зловмисника загрожує до семи років тюремного ув'язнення.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що на вулиці Алматинській невідомі відкрили стрілянину по маршрутці під номером 555, а також по легковому автомобілю BMW. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Києві невідомий стріляв по авто, в якому перебувала сім'я з дитиною. Весь інцидент зафіксувала камера відеоспостереження, встановлена по під'їзді житлового будинку. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися