Вийшла з дому і не повернулася: на Київщині безвісти зникла неповнолітня (ФОТО)

З моменту зникнення дівчинки минула практично доба

У смт Макарів, що у Бучанському районі, безвісти зникла 13-річна Софія Висіцька. Про це повідомляється на сторінці "Розшуку дітей ГУНП у Київській області" у Facebook.

За інформацією правоохоронців, на лінію "102" надійшло про зникнення підлітка. Так, 3 листопада приблизно о 15.30 дівчинка вийшла з дому, але назад так і не повернулася. Батьки забили на сполох і заявили про зникнення доньки в поліцію.

Особливі прикмети: зріст 150 см, на вигляд 14 років, темне волосся до плечей, блакитні очі, овальне обличчя, худорлявої статури.

У день зникнення була одягнена: коричнева куртка, темні джинси, чорні кросівки. Також у Софії із собою був блакитний рюкзак.

Усіх, хто має будь-яку актуальну інформацію про місцеперебування Софії Висіцької, просять повідомити про це поліцію телефоном "102". Будь-яка деталь може виявитися важливою під час пошуку підлітка.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у Київській області безвісти зник військовослужбовець ЗСУ. Чоловік вийшов зі шпиталю і не повернувся додому. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Києві дорогою додому зник молодий хлопець. Зниклий не виходить на зв'язок понад 10 днів. Родичі назвали його особливі прикмети та розповіли, у чому хлопець був одягнений у день зникнення. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися