У Києві дорогою додому зник молодий хлопець: орієнтування (ФОТО)

Зниклий не виходить на зв'язок понад 10 днів

Дорогою зі столиці до Переяслава, що на Київщині, безвісти зник 24-річний хлопець. Про це повідомляє видання "Інформатор".

До поліції надійшло повідомлення від мешканки Переяслава, яка повідомила, що її чоловік упродовж 11 днів не виходить на зв'язок. За її словами, хлопець працює та проживає у столиці.

Дружина зниклого зазначає, що 18 жовтня він мав їхати громадським транспортом із Києва до Переяслава. Проте вдома того дня її чоловік так і не з'явився. При собі у зниклого був мобільний телефон. Однак зараз його вимкнено.

Особливі прикмети: зріст 180 см, худорлявої статури, темно-русяве волосся, карі очі.

Усіх, хто володіє якоюсь актуальною інформацією про місцеперебування зниклого хлопця, просять повідомити поліцію.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у столиці більше ніж десять днів не можуть розшукати безвісти зниклого чоловіка. У поліцію про зникнення заявив його брат. Востаннє чоловіка бачили на Дарницькому вокзалі. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Київщині зі школи зникли троє підлітків: під ранок їх знайшли в полі. Як виявилося, діти планували заздалегідь свою втечу. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися