Турист з Ізраїлю побився в київському метро: йому загрожує до 7 років в'язниці

Поліціянти затримали туриста, він перебуває у слідчому ізоляторі

В Київському метро побився 32-річний турист з Ізраїлю Йосеф Бен-Шимуль. Правоохоронці звинувачують саме його у побитті пасажирів. Інцидент стався ще у  вересні 2021 року. Про це повідомляє ізраїльське видання "Вести".


Зазначається, що конфлікт почався з того, що жінка вдарила ізраїльтянина, бо він нібито загороджував їй прохід. Він штовхнув її у відповідь. На допомогу їй прийшли кілька пасажирів -  вони почали бити туриста. Після чого Бен-Шимуль дістав монтажний пістолет для забивання цвяхів і вибіг із вагона. Камери спостереження зафіксували інцидент. Поліціянти затримали туриста, він перебуває у слідчому ізоляторі.


Його дії інкримінують як хуліганство та погрози, незаконне носіння зброї та порушення порядку у громадському транспорті. Санкція відповідної статті передбачає  позбавлення волі терміном від 3 до 7 років.


Бен-Шимуль найняв приватного адвоката. У суді вік сказав, що став жертвою нападу першим. Українська подруга затриманого сказала, що він не отримує ніякої підтримки від ізраїльського дипломатичного корпусу в Києві.

 

Як писали "Коментарі", у Київській області було затримано злочинну групу грабіжників з Російської Федерації, яка вривалася в чужі будинки, зв'язувала господарів та грабувала їх. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Головного управління Національної поліції у Київській області Андрій Нєбитов.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Вадим

5 листопада 2021, 15:30

Издание "Вести", на который ссылается автор статьи, пишет: "Как сообщила позже полиция Киева, тот вытащил ПНЕВМАТИЧЕСКИЙ ПИСТОЛЕТ и выбежал из вагона". https://m.vesty.co.il/articles/byvb5h11pt

Иван

4 листопада 2021, 21:05

В предпоследнем абзаце масса ошибок.

Іван

4 листопада 2021, 20:10

" возраст сказал" - це що????? Ви хоч читаєте те, що бездумно гугл-перекладачем перекладаєте? Чи із ранку вже горілка та кокаїн?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися