На Київщині затримали іноземців, які вчинили напад на місцеве подружжя

Один зі злодіїв розшукувався Інтерполом за участь у терористичній організації "ІДІЛ"

Сьогодні, поліцейські затримали громадян Киргистану і Таджикистану, які побили літнє подружжя, внаслідок чого 69-річний чоловік помер у лікарні. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в області.

Повідомляється, що 21 листопада невідомі особи в селі Андріївка Макарівського району напали на подружжя. Жорстоко побили пенсіонерів, забрали 600 гривень, прикраси і втекли у невідомому напрямку. Від отриманих тяжких травм 69-річний потерпілий помер у лікарні. 

У поліції розшукали нападавших. Було затримано чотирьох іноземців на території п’яти регіонів України. Один зі злодіїв розшукувався Інтерполом за участь у терористичній організації "ІДІЛ" і засуджений до 12 років позбавлення волі. Громадяни Киргизстану та Таджикистану, віком 26 та 32-х років, затримані у порядку ст. 208 КПК України. 

Під час проведення обшуків за місцем проживання нападників поліцейські вилучили речові докази, зброю та вибухові пристрої. На разі Вирішується питання про оголошення підозри затриманим. Міру запобіжного заходу для них обере суд.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві рецидивісти намагалися викрасти помічницю нардепа.

Джерело: https://kv.npu.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися