Поліція заарештувала паліїв будинку київського блогера-мільйонника

Усі пам'ятають про пожежу в будинку блогера-мільйонника Романа Грицька, яка сталася у ніч проти 7 жовтня. Слідчим нарешті вдалося знайти винних

Майже через місяць після скоєння злочину київським поліцейським вдалося затримати зловмисників, які вчинили підпал до будинків Романа Грицька. Тоді вогонь пошкодив сам будинок та спалив повністю дві машини, одна з яких належала дружині блогера.

Деталі слідства було розкрито лише після того, як палії були затримані. Один із злочинців знайшов укриття у Києві, інший в Одесі. Двоє чоловіків, віком 31 та 37 років за своє життя вже встигли отримати судимості з приводу крадіжок, наркозлочинів та незаконного обігу зброєю. Про це надійшло повідомлення від Андрія Небітова – керівника поліції Київської області.

Співробітникам поліції довелося провести комплексні слідчо-оперативні дії у великому обсязі, щоб встановити особи нападаючих. У ході допиту палії зізналися, що до Ірпені вони дісталися таксі, по дорозі прихопить паливну суміш. На місці злочину вони залили бензином колеса марки BMW, яка належала дружині роману. Самі злочинці стверджують, що зробили це за матеріальну винагороду у розмірі 500 доларів на прохання якогось їхнього знайомого. Однак у плани паліїв не входило поширення вогню на автомобіль, що стояв поруч, і житлове приміщення.

Наразі лиходії перебувають під арештом, маючи можливість вийти за викуп у розмірі 300 000 та 340 000 гривень.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що турист з Ізраїлю затіяв бійку на станції метро в столиці. https://kyiv.comments.ua/news/society/accidents/5279-turist-iz-izrailya-podralsya-v-kievskom-metro-emu-grozit-do-7-let-tyurmy.html




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Местный...

6 листопада 2021, 19:04

Кто этот известный блогер мильёник... Впервые прочитал за этого якобы известного....

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися