Вийшов під заставу: у Києві випустили педофіла, який розбещував дітей (Фото)

У столиці під заставу вийшов чоловік, який розбещував дітей у школі на Лісовому масиві

У Деснянському районі української столиці з ізолятора випустили чоловіка, якого затримали за розбещення дітей у туалеті школи на Лісовому масиві кілька місяців тому. Про це повідомили на Telegram-каналі "Київ оперативний".

Відомо, що чоловік чіплявся до дітей на території школи на Лісовому масиві, поліція затримала його. Підозрюваний раніше був засуджений за розбещення неповнолітніх. Наразі він вийшов під заставу, заплативши 181 600 гривень.

Нагадаємо, що влітку столичними правоохоронцями затримали на Подолі 35-річного педофіла, який утік з-під варти напередодні, майже добу зловмисник ховався у трубі. Про це повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції у Києві.

Замятін Євген Володимирович 1986 року народження, якого звинувачують у зґвалтуванні особи, яка не досягла віку 14 років, утік з-під варти 6 липня. На пошуки злочинця направили весь особовий склад київської поліції.

Під час відпрацювання території Подільського району столиці поліція отримала інформацію про можливе місцезнаходження втікача, під час перевірки правоохоронці з'ясували, що підозрюваний ховається у трубі та затримали його.

Із затриманим спілкувалися слідчі, досудове розслідування відбувається за статтями про зґвалтування неповнолітньої особи та втечу з-під варти, зловмиснику загрожує покарання строком від десяти до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду в київському метро.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися