Під Вишгородом сталася ДТП: загинув водій

Внаслідок ДТП 26-річний водій Skoda Fabia загинув на місці ще до приїзду швидкої допомоги.

Увечері у понеділок, 8 листопада, під Вишгородом на Київщині сталася смертельна ДТП. Внаслідок інциденту загинув водій. Про це повідомили у поліції Києва.

Аварія сталася близько 19.30 на автодорозі Київ-Овруч на мосту річки Козка.

За попередніми даними, 26-річний водій автомобіля Skoda Fabia рухався у напрямку Києва, він виїхав на зустрічну смугу руху, де здійснив лобове зіткнення з вантажівкою DAF.

Внаслідок ДТП водій Skoda Fabia загинув на місці ще до приїзду швидкої допомоги. 45-річний водій вантажівки не постраждав.

Правоохоронці порушили кримінальну справу за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Як писали "Коментарі", у Києві затримали п'яного водія, який збив поліцейського та ще одного чоловіка під час оформлення ДТП і зник з місця аварії.

Подвійна ДТП сталася у Святошинському районі Києва . На бульварі Академіка Вернадського патрульний оформляв ДТП за участю автомобілів Renault та BMW. У цей час в автомобілі повним ходом в'їхав автомобіль Hyundai. Від удару правоохоронця затиснуло між службовим автомобілем патрульної поліції та BMW. Також було травмовано водія автомобіля Renault.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися