На Київщині безвісти зникла неповнолітня: орієнтування (ФОТО)

Дівчина зникла в ніч проти 10 листопада

У селі Святопетрівське безвісти зникла 13-річна Валерія Сушко. Про це повідомляється на сторінці "Розшук дітей ГУНП у Київській області" у Facebook.

За словами джерела, у ніч на 10 листопада дівчина залишила територію Центру соціально-психологічної реабілітації дітей "Отчий Дім", що розташоване на вул. Центральній, 118. На зв'язок підліток не виходить і зараз залишається невідомим місцеперебування Валерії. Зазначається, що раніше дівчина ніколи не зникала.

Особливі прикмети: на вигляд 13-14 років, зріст 167 см, середньої статури, волосся пряме, світле, коротке (зачіска карі), обличчя овальне, зелені очі.

У день зникнення була одягнена: коротке пальто сірого кольору, темні штани.

Пошуками зниклої Валерії займається відділ поліції №1 (м. Вишневе) Бучанського районного управління поліції. Усіх, хто має будь-яку актуальну інформацію про місцеперебування дівчини, просять повідомити про це за номером "102". Будь-яка деталь може бути важливою під час пошуків.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у Києві розшукують військовослужбовця. чоловік вийшов із військового госпіталю, який розташований у Печерському районі столиці по вулиці Госпітальна, та пішов у невідомому напрямку. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Київщині зі школи зникли троє підлітків: під ранок їх знайшли в полі. Як виявилося, діти планували заздалегідь свою втечу. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися