COVID в Києві: за добу понад 1700 нових випадків

За минулу добу в столичні лікарні госпіталізували 513 пацієнтів

У столиці продовжує погіршуватись  ситуація з коронавірусом. Так,за минулу добу, 9 листопада, в столиці виявили 1740 нових випадків захворювання на коронавірус. Водночас  73 людини померли. Про це повідомив мер Києва, лідер партії "Удар" Віталій Кличко.

Він також підкреслив, що збільшується і кількість людей, які потребують госпіталізаіції в лікарні, а також кому необхідне підключення до апарату штучної вентиляції легень.

За минулу добу в столичні лікарні госпіталізували 513 пацієнтів із коронавірусом, підозрою на ноього та пневмоніями.

Заповненість ліжок у медзакладах Києва наразі складає 73%. А в деяких лікарнях – 99-100%. Крім того, 85 % госпіталізованих потребують кисневої підтримки.

На сьогодні у Києві для прийому хворих на ковід є понад 6 тисяч ліжок, з яких близько 90% у комунальних медзакладах забезпечені киснем.  У Києві є майже 500 апаратів штучної вентиляції легень.

Мер Києва вкотре закликав всіх вакцинуватись, щоб швидше подолати смертноносну пандемію.

Як писали "Коментарі",  у Київській області відбулася презентація можливостей мобільного польового шпиталю для хворих на коронавірус.

За даними відомства, польовий шпиталь, його обладнання та можливості українських правоохоронців демонстрували іноземним партнерам. На заході були присутні близько пів сотні іноземних дипломатів, військових та правоохоронних аташе, представники Офісу зв’язку НАТО та КМЄС.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися