На Київщині розшукують чоловіка з особливою прикметою (ФОТО)

Зниклого розшукують уже п'ять днів

У місті Біла Церква розшукують 76-річного Бондаренка Миколу Лук'яновича. Саме у цьому місті його бачили востаннє, хочуть сам чоловік родом із Миколаївської області. Про це повідомляє Соцпортал, посилаючись на "Пошуково-рятувальний загін "Мілена" Київ" у Facebook.

За інформацією джерела, Бондаренко Микола є мешканцем села Первомайськ, що на Миколаївщині. Востаннє його бачили 6 листопада цього року на вулиці Ярослава Мудрого у Білій Церкві. З того моменту про місцеперебування чоловіка немає жодної інформації.

Прикмети: зріст 170 см, голена голова може носити бороду.

Особлива прикмета: зниклий кульгає на праву ногу.

У день зникнення був одягнений: чорне пальто з ґудзиками, спортивна кофта та спортивні штани Adidas з білими лампасами, картуз із хутром.

Усіх, хто володіє якоюсь актуальною інформацією про місцеперебування Бондаренка Миколи, просять повідомити про це за телефоном: 068-777-0-112 або 102. Будь-яка деталь може виявитися важливою під час пошуків.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що на Київщині безвісти зникла неповнолітня. Дівчина вночі самостійно залишила територію Центру соціально-психологічної реабілітації дітей "Отчий Дім" та пішла у невідомому напрямку. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Києві розшукують військовослужбовця. чоловік вийшов із військового госпіталю, який розташований у Печерському районі столиці по вулиці Госпітальна, та пішов у невідомому напрямку. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися