У Києві затримали чоловіка, який мало не вбив автора пісень KAZKA

Зловмиснику повідомили про підозру

У Шевченківському районі столи правоохоронці затримали чоловіка, який жорстоко побив музиканта та автора пісень Миколу Журавльова. Внаслідок цього Журавльов тяжкі тілесні ушкодження, небезпечні для життя. Його били по голові. Про це повідомили в прес-службі Київської міської прокуратури.

Було встановлено, що ввечері 6 листопада у багатоповерхіці у Шевченківському районі між потерпілим та його сусідом, який був у стані алкогольного сп’яніння, стався конфлікт. Під час чого підозрюваний наніс потерпілому кілька ударів в область правої скроневої ділянки

Зловмиснику повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України  (умисне тяжке тілесне ушкодження).

Як писали "Коментарі" з посиланням на заяву Журавльова після скоєного, хірург сказав, що з такими травмами до лікарні приїжджають уже у комі. Постраждалому було зроблено операцію з видалення пошкоджених кісток черепа. За місяць буде необхідне проведення операції з впровадження в голову пластини. Також Журавльов зазначив, що внаслідок пригоди було пошкоджено око, оскільки зараз він ним погано бачить.

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися