Проломили череп: у Києві жорстоко побили композитора гурту KAZKA (ФОТО)

У потерпілого виявили перелом черепа, а також перелом носа

У столиці було скоєно напад на композитора багатьох відомих виконавців Миколу Журавльова (Juniko). Про це повідомляє видання "Інформатор", посилаючись на пост Журавльова на його сторінці в Instagram.

Як зазначив постраждалий, 7 листопада на нього напали у під'їзді власного будинку. Внаслідок побиття Микола отримав перелом черепа та носа.

"Хірург сказав, що з такими травмами зазвичай до лікарні приїжджають уже у комі. Але ми з Діаною ще 12 годин після травми їздили по всьому Києву, робили обстеження, комп'ютерну томографію та все інше", - написав Микола Журавльов на своїй сторінці в Instagram.

Через деякий час постраждалому було зроблено операцію з видалення пошкоджених кісток черепа. За місяць буде необхідне проведення операції з впровадження в голову пластини. Також Журавльов зазначив, що внаслідок пригоди було пошкоджено око, оскільки зараз він ним погано бачить.

Подробиці нападу на автора відомих хітів поки що залишається невідомим. У поліції інцидент ще не прокоментували.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у Києві з квартири 61-річного чоловіка врятували полонянку. Дівчині вдалося самостійно викликати поліцію. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що столичному хостелі зарізали людину. Вбивцею виявився колишній співробітник СБУ. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися